Padverhardingen zijn geschikt voor gebruik rondom het huis.
Denk hierbij aan wandelpaden in de thuin, de oprit voor het huis of decoraties in de tuin. Een siersplit geeft een mooie look en is waterdoorlatend. Hierdoor absorbeert uw tuin snel het regenwater. In combinatie met een onkruidwerend doek ontstaat een fraai en onderhoudsvriendelijk oppervlak.

Zwarte grond neemt zonlicht op. Witte ondergrond kaatst zonlicht en daarmee warmte af.
Door gebruik van een witte siersplit, wordt meer warmte in uw tuin teruggekaatst. Hierdoor zal uw tuin op een hete zomerdag ietsjes minder benauwd aanvoelen.

Easy-Pad is met name geschikt voor uw oprit. Er ontstaat een stevige onderhoudsarme oprit. Doordat Easy-Pad hydraulisch is, bindt het zich goed aan elkaar. Tijdens droogte zal een Easy-Pad minder stuiven. Tijdens regen zal Easy-Pad minder aan uw schoenen blijven plakken. Een Easy-Pad blijft dus beter liggen waar het hoort. Op uw oprit!
Easy-Pad is onkruidwerend en water doorlatend.


Onze producten worden geleverd in bigbags van 1000kg. De bigbags worden geleverd in heel Nederland. U kunt bestellen via onze webshop en betalen met Ideal.
De tarieven zijn per bigbag van 1000kg, incl btw, geleverd vóór uw huis in Nederland.

Voor grotere hoeveelheden kunnen wij speciale aanbiedingen maken en leveren met kipper auto. Vraag naar de mogelijkheden.